Nieuws

Aankomende Google Pixel 6-smartphone met een periscoop-achteruitrijcamera

Google Pixel 6 is een van de meest verwachte Android-smartphones onder premiumgebruikers over de hele wereld. Voorafgaand aan de lancering zijn er talloze lekken geweest over de specificatie.

Volgens recente lekken door tipgever Jon Prosser zal de Google Pixel 6 worden uitgerust met een spectaculair ontwerp dat in contrast staat met zijn eerdere modellen. De afbeeldingen laten zien dat de Pixel-apparaten aan de achterkant een drievoudige camera-instelling zullen hebben. Een van de sensoren van de camera aan de achterzijde is een periscooplens.

Volgens 9To5Google zullen de Google Pixel-apparaten worden uitgerust met de eigen processor van Google met de codenaam ‘Whitechapel’. De Whitechapel wordt gebruikt in verband met de codenaam ‘Slider’.

Lees ook: Infinix Hot 10S met 48 MP drievoudige camera wordt op 20 mei in India gelanceerd, maakt flipkart-vermelding bekend

De ‘Slider’ is een gedeeld platform voor de eerste Whitechapel-systemen op een chip.

In grove bewoordingen is Whitechapel een poging van Google om hun eigen processors te maken. Deze processors zullen worden gebruikt in de aankomende Pixel-apparaten en Chromebooks.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button