Nieuws

Airtel introduceert aanbiedingen met meer gegevens en voordelen tijdens de pandemie

Vorig jaar zagen we populaire telecombedrijven zoals Jio, Airtel, Vodafone Idea en meer plannen introduceren die mensen voordelen boden om beter met anderen te communiceren. Hetzelfde wordt nu dit jaar toegepast, aangezien Airtel nu nieuwe aanbiedingen heeft geïntroduceerd met extra voordelen. Lees ook – Airtel vs Jio vs Vi: beste prepaid-abonnementen voor thuiswerk tijdens COVID-19-lockdown

Dit komt nadat Reliance Jio onlangs nieuwe pakketten heeft geïntroduceerd die mensen de extra voordelen bieden. Lees verder om hier meer over te weten. Lees ook – Laat onze bedrijven deelnemen aan 5G-proeven, zegt China tegen India

Nieuwe Airtel pandemische pakketten: voordelen, geldigheid

De nieuwe Airtel Rs 79 en Rs 49 prepaid packs worden gratis aangeboden aan meer dan 55 miljoen mensen met een laag inkomen. Ook lezen – DoT staat telecomserviceproviders toe om 5G-tests uit te voeren

Het Rs 49-pakket biedt mensen een spreektijd van Rs 38,52 en 100 MB aan 4G-gegevens. Zodra de verstrekte gegevens zijn opgebruikt, hebben mensen toegang tot internet met 50p / MB. Het plan heeft een geldigheidsduur van 28 dagen.

Het Rs 79-plan biedt mensen een spreektijd van Rs 128 en 200 MB aan gegevens. Mensen kunnen ook lokale en SOA-oproepen voeren tegen 60 paise per minuut. Dit komt ook met een geldigheid van 28 dagen.

Beide pakketten staan ​​vermeld onder het gedeelte Smart Recharge en zijn toegankelijk via de website van het bedrijf en de Airtel Thanks-app.

Bovendien zijn de voordelen Rs 270 crore waard voor 55 miljoen mensen in het land en zullen ze de komende week beschikbaar zijn.

Er zijn ook nieuwe Jio-plannen geïntroduceerd

Ter herinnering, Jio heeft ook nieuwe voordelen voor mensen geïntroduceerd, maar deze zijn in de eerste plaats voor de JioPhone-gebruikers. Gebruikers krijgen 300 minuten gratis voor uitgaande oproepen per maand, wat neerkomt op 10 gratis minuten per dag.

Er is ook nog een ‘Koop 1, krijg 1’-aanbieding. Hiermee kunnen JioPhone-gebruikers gratis toegang krijgen tot een oplaadplan voor elke waarde waarvoor ze hebben gekozen. Als gebruikers bijvoorbeeld een herlading van Rs 125 uitvoeren, krijgen ze een extra herlading van dezelfde waarde.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button