Nieuws

Apple plaagt de komst van Hi-Fi, Dolby Atmos-audio-ondersteuning in Apple Music

Apple zal naar verwachting high-fidelity audio introduceren in zijn muziekstreamingplatform en deze speculatie lijkt te zijn bevestigd door de tech-majoor van Cupertino via een teaser. De Apple Music-app bevat nu een teaser van iets dat binnenkort beschikbaar is. Lees ook – iPhone 13 wordt geleverd met een veel kleinere Face ID-chip voor een kleine inkeping

Gevonden in het Browser-gedeelte van de app, vraagt ​​de teaser ons om ‘Get Ready’ te maken omdat de ‘muziek op het punt staat voor altijd te veranderen’. Hier is een blik op de details. Lees ook – AirPods 3-lancering: Apple zou op 18 mei in stilte de derde generatie AirPods kunnen aankondigen

Hi-Fi Apple Music komt eraan

De teaser bevat een video van 15 seconden met een draaiend Apple Music-logo. Hoewel Apple de opname van de hifi-audio in zijn app niet volledig onthult, zijn er nu verwijzingen naar gevonden in de webversie van de Apple Music-app. Lees ook – iOS 15-update verwachte compatibiliteit voor iPhones, iPads: zal de iPhone 6S het einde van zijn levensduur meemaken?

De vermelding van “Apple Lossless”, “Free Lossless”, “Hi-Res Lossless” en “Dolby Atmos” (zoals gerapporteerd door 9ToMac) duidt op ondersteuning voor muziekstreaming van hoge kwaliteit op de app.

Nieuwe Apple Music-teaser

Hoewel er wordt gesuggereerd dat niet alle nummers ons een uitvoer van hoge kwaliteit zullen kunnen geven. Degenen die het zullen doen, komen met het label ‘Has Lossless’ of ‘Has Atmos’.

Voor degenen die het niet weten: de introductie van high-fidelity-audio in Apple Music was ook al eerder de ronde. Het gerucht duidt op een nieuw abonnement voor hetzelfde, dat naar verwachting $ 9,99 (ongeveer Rs 732) per maand zal kosten. Als dit waar is, kost het gebruikers hetzelfde als het huidige individuele Apple Music-abonnement.

Hiermee gaat Apple concurreren met onder meer Spotify, dat onlangs een soortgelijk plan aankondigde met dezelfde hoogwaardige audiovoordelen. Het aanstaande Spotify-plan zal naar verwachting later dit jaar worden gelanceerd.

Hoewel de details niet concreet zijn, wordt deze nieuwe Apple Music-aankondiging waarschijnlijk morgen gedaan. Als dit gebeurt, wordt het waarschijnlijk gelanceerd naast de veel geruchten AirPods 3, die de derde generatie TWS-oordopjes van het bedrijf zullen zijn.

De AirPods 3 wordt waarschijnlijk geleverd met een universele pasvorm en een kleine steel, net als de AirPods Pro, met verbeterde batterijduur, audioprestaties en meer.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button