Spel

Ed Boon Torments Mortal Kombat: Shaolin Monks Fans With Fake Sequel Tease

Ed Boon, mede-bedenker van Mortal Kombat, weet precies hoe hij fans op sociale media moet laten opschrikken. De nieuwste grote meme op Twitter vraagt ​​fans welke mening over gaming een glimlach en een handvol geld zou oproepen. Boon citeerde de Tweet met zijn reactie: een vervolg op Mortal Kombat: Shaolin Monks “koming” de volgende week. Natuurlijk waren fans van de franchise het in groten getale met Boon eens, maar het voelde ook bitterzoet, wetende dat een daadwerkelijke aankondiging waarschijnlijk niet snel zal komen. Misschien zal het uiteindelijk gebeuren als genoeg fans hun stem laten horen, maar voorlopig zullen fans genoegen moeten nemen met hun herinneringen aan de originele game!

De Tweet van Boon is hieronder te vinden.

Voor degenen die niet bekend zijn met het spel, Mortal Kombat: Shaolin Monks uitgebracht op PlayStation 2 en Xbox in 2005. Een spin-off van de vechtgame-franchise, Shaolin monniken is een avonturenspel voor één of twee spelers met Liu Kang en Kung Lao in de hoofdrol. De game is uitgebracht met sterke recensies, maar heeft nog nooit een port of vervolg gezien. Er zijn in het verleden gesprekken geweest over het uitbrengen van een bijgewerkte versie, maar er is nooit iets van gekomen.

Gezien het feit dat Liu Kang en Kung Lao beide een belangrijke rol spelen in de Mortal Kombat live-action reboot, het lijkt de perfecte tijd voor een port of remake van het origineel Shaolin monniken. Oudere Mortal Kombat-games zijn helaas moeilijk te vinden op moderne consoles, waardoor fans na de release van de film weinig opties hebben.

Boon heeft een sterke neiging om plaaggeesten zoals deze op Twitter te gooien. Terwijl de Shaolin monniken referentie is waarschijnlijk alleen de maker van Mortal Kombat die een beetje plezier heeft, hij lijkt ook de laatste tijd een Marvel Comics-vechtgame te plagen. Of er al dan niet iets van die specifieke plagerij zal komen, valt nog te bezien, maar Boon weet zeker hoe hij zijn publiek op de een of andere manier aan het praten moet krijgen!

Wil je een port of vervolg zien op Mortal Kombat: Shaolin Monks? Wat is je favoriete spel in de MK-franchise? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button