Spel

Fortnite Leak onthult blijkbaar plannen voor Naruto Uzumaki Skin

Een skin gebaseerd op Naruto Uzumaki is blijkbaar gepland om binnen te verschijnen Fortnite ergens dit jaar. De rechtszaak tussen Apple en Epic Games begon eerder op de dag en daardoor werd een in-house presentatie van laatstgenoemd bedrijf openbaar gemaakt. De presentatie bevat veel informatie over de toekomstplannen van Epic Games, waaronder een aantal onaangekondigde Fortnite huiden. De hoofdrolspeler van de Naruto-manga en anime is een van die skins die prominent in het interne document voorkomt. Helaas is op het moment van schrijven geen release-venster of verdere informatie onthuld. Naruto-fans zullen gewoon moeten zien wat er daarna komt!

Het presentatiedocument werd gedeeld door The Verge en is te vinden hier. Naruto Uzomaki verschijnt op pagina 59, maar er is geen afbeelding van de huid. In plaats daarvan is alles dat is opgenomen een algemene afbeelding van het personage uit de anime-serie. Het is heel goed mogelijk dat het personagemodel nog niet eens voor de game is gemaakt. Geen van de andere skins die in het document werden onthuld, had echter ook geen karaktermodellen.

Gezien de populariteit van Naruto, het is niet verwonderlijk dat een skin gebaseerd op de titulaire held van de serie zou kunnen verschijnen in Fortnite. Sinds zijn debuut in 1999, Naruto is een van de best verkochte mangaseries aller tijden geworden. De wereldwijde aantrekkingskracht van Naruto maakt het de perfecte kandidaat voor een Fortnite crossover, en het lijkt erop dat veel fans van de serie misschien geïnteresseerd zijn in het bekijken van de skin wanneer deze wordt uitgebracht.

Epic Games pakt meestal geen lekken aan, maar de grootte van deze kan het voor het bedrijf moeilijk maken om te negeren. Veel toekomstplannen voor Fortnite zijn schijnbaar onthuld, en fans zullen willen weten wat er daarna in de game zal verschijnen. Hopelijk wordt officieel nieuws eerder dan later onthuld!

Fortnite is momenteel beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en pc. Je kunt hier al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken.

Zou je geïnteresseerd zijn in het krijgen van een Naruto-skin Fortnite? Wat vind je van vandaag Fortnite lekken? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button