Hoe

Google Phone App krijgt ondersteuning voor aankondiging van nummerherkenning

De native Phone-app van Google heeft het afgelopen jaar veel nieuwe functies en functionaliteiten gekregen. Een van de basisfuncties die de Google Phone-app ontbeerde, is echter de mogelijkheid om beller-ID’s aan te kondigen tijdens een inkomend gesprek. Dus de Mountain View-gigant heeft nu eindelijk de aankondiging van de ondersteuning van beller-ID toegevoegd in de native dialer-app van Android.

De functie “Beller-ID aankondigen” wordt voor gebruikers uitgerold na maanden in ontwikkeling te zijn geweest. Het werd in eerste instantie vorig jaar ontdekt in een APK-demontage. Nu heeft Google het eindelijk toegevoegd aan de native dialer-app op de meeste Android-apparaten. Het werkt precies zoals het klinkt en kondigt de naam of het nummer aan van een inkomend gesprek op het apparaat van een gebruiker.

Dit is een handige toevoeging voor degenen die liever weten wie ze belt zonder naar het oproepscherm te kijken. Bovendien is de functie behoorlijk belangrijk voor mensen met fysieke handicaps, zoals problemen met het gezichtsvermogen. Al met al is de functie bedoeld om gebruikers te helpen ongewenste oproepen te vermijden zonder ze op te nemen.

Nu bevindt de nieuwe functie ‘Aankondiging van beller-ID’ zich in de instellingenopties van de Google Phone-app. Het is echter standaard uitgeschakeld. Desalniettemin kunt u de Google Phone-app openen, naar Instellingen gaan en deze met een paar tikken inschakelen.

Google Phone-app - Aankondigingsfunctie voor nummerherkenning wordt gelanceerd

Er zijn drie opties om uit te kiezen, waaronder “Altijd”, “Alleen bij gebruik van een headset” en “Nooit”. Als u de optie “Altijd” selecteert, worden beller-ID’s en nummers voor alle oproepen aangekondigd, of u nu een headset gebruikt of niet, terwijl de tweede en derde optie voor zichzelf spreken.

Dus als u iemand bent die zou willen weten wie u belt zonder naar uw Android-telefoon te kijken, wilt u misschien de Google Phone-app updaten (koppeling) van Gogle Play Store nu.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button