Nieuws

Google Pixel 6 Pro getipt met 50 MP Sony-sensor, 8 MP periscooplens, kleurcorrectiesensor en meer

De Google Pixel 6-serie zal naar verwachting later dit jaar worden gelanceerd. Het bedrijf zou een verrassing kunnen laten vallen en de twee smartphones onthullen tijdens de Google I / O 2021. De grotere Pixel-smartphone maakt een comeback in de vorm van de Pixel 6 Pro. Ontwerpweergaven van de twee apparaten zijn online gelekt. Ook op de camera-afdeling krijgt de Google-smartphone een flinke upgrade. Volgens een nieuw lek zal het Pro-model waarschijnlijk een Sony-sensor van 50 megapixels bevatten. Het wordt ook geleverd met een 8 MP periscoopcamera. Laten we eens kijken naar de cameradetails van de Google Pixel 6 Pro die zijn gelekt voorafgaand aan de lancering.

Google Pixel 6 Pro-cameradetails lekten voorafgaand aan Google I / O 2021

Google zal waarschijnlijk later dit jaar de Pixel 6-serie lanceren. De cameraspecificaties van de Google Pixel 6 Pro zijn voor de lancering uitgelekt.

Tipster Yogesh claims dat het aankomende Pro-model van de Pixel 6-serie waarschijnlijk een 50 MP Sony-sensor zal hebben. De tipgever beweert dat de PVT-units een grote sensor hebben. Hij vertelde geen details over de sensorgrootte. Het zal ook een 8 MP periscooplens met een 5x optische zoomlens hebben. De opstelling met vier camera’s wordt ook geleverd met een ultragroothoeklens en een kleurcorrectiesensor.

Tipster Max Weinbach had eerder beweerd dat de Pixel-camera dit jaar een upgrade krijgt. Het bedrijf heeft zijn toevlucht genomen tot het gebruik van een 12,2 MP-sensor, waarbij de Sony IMX363 al drie generaties favoriet is.

De claim van Yogesh op het instellen van een quad-sensor camera is in strijd met de gelekte weergaven van tipgever Jon Prosser. De Front Page Tech YouTuber lekte ontwerpweergaven van het apparaat uit die een drievoudige camera-instelling op het Pro-model onthulden.

De andere details die over de Pixel-lijn zijn gelekt, zijn onder meer een geperforeerd scherm met bijna geen randen. Google brengt ook een ingebouwde vingerafdrukscanner op de Pixel 6-serie. Onder de motorkap zijn de telefoons getipt om een ​​op maat gemaakte Google Silicon te hebben. Volgens Yogesh zullen beide apparaten naar verwachting eind augustus worden gelanceerd.

Wat vind je van de aankomende Google-smartphone? Laat het ons weten in de comments hieronder.


De algemene naamregel van het MySmartPrice-personeel voor nieuws, functies, vergelijkingen en recensies die zijn geschreven door bijdragende auteurs.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button