Spel

Hoe Buried Treasure te vinden in Minecraft

Als je het hart van de zee nodig hebt om de leiding te maken, moet je een begraven schat vinden, dus hier is waar en hoe je die kunt vinden in Minecraft.

Waar vind je een begraven schat in Minecraft

Om een ​​begraven schat te vinden, moet je eerst een schatkaart in Minecraft. Je kunt deze kaarten vinden in kisten in scheepswrakken; je kunt deze scheepswrakken onder water vinden oceaanbiomen. Ze kunnen echter soms als wrakken op de stranden en rivieren spawnen, maar ze zullen vaker wel dan niet onder water in de oceanen zijn.

Zodra je een scheepswrak hebt gevonden, moet je in het wrak zoeken naar een schatkist met de schatkaart, en elk scheepswrak kan ook maximaal drie kisten, dus u moet ze wellicht allemaal controleren om de kaart te vinden.

Gerelateerd: Hoe een cape te krijgen in Minecraft

Dat gezegd hebbende, als je eenmaal een kaart van een schatkist, zet het op je hotbar. Wanneer het zich op uw hotbar bevindt, drukt u op de sleuf waarin het zich bevindt, en u zou zoiets als de onderstaande afbeelding moeten zien.

Dit is hoe de kaart er in het spel uitziet, en als je de kaart naar de rode X volgt, zul je een begraven schat vinden. U kunt ook de richting bepalen die u moet ingaan door de witte pijl op de kaart, aangezien deze pijl de richting aangeeft waarin u kijkt.

Dus als je de begraven schat wilt vinden, beweeg dan rond totdat de pijl wijst naar waar de rode X op de kaart staat en ga in die richting. Zodra je het gebied bereikt waar de rode X op de kaart staat, moet je naar beneden graven. Straks of later zul je een kist vinden, en daarin zal een aantal verschillende buititems bevatten, waaronder de hart van de zee.

Voor meer informatie Minecraft, wij bij PGG raden aan om beide te bekijken Wat is het bereik van een baken in Minecraft? en wat doet het Hero of the Village-effect in Minecraft.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button