Spel

Meubels draaien in Sims 4

Er zijn veel dingen die je als speler kunt doen om je wereld in Sims 4 vorm te geven. Je kunt een gezin stichten, een carrière kiezen en zelfs een huis creëren. Bij het bouwen van huizen krijg je veel decoratiemogelijkheden. Maar hoe draai je dingen?

Draaibare meubels in Sims 4 – Gedetailleerde gids

Hier leest u hoe u uw meubels in elke gewenste richting kunt laten draaien om ze prachtig te decoreren Sims 4!

Methode één: rotatiesleutels

De methode werkt alleen voor bepaalde items, zoals trappen. Maar als je deze unieke items hebt, biedt de game je de erg handige optie om gespecialiseerde rotatiegereedschappen te gebruiken, die zich in een doos boven het item bevinden.

Methode twee: links en rechts klikken

De klikmethode is waarschijnlijk de eenvoudigste. Hierdoor worden items slechts in één richting gedraaid, maar u hoeft uw muis niet te bewegen of uw toetsen te gebruiken. Klik met de linkermuisknop op het meubel en klik vervolgens met de rechtermuisknop met de muis om het item te roteren.

Verwant: Geheel nieuwe Sims 4 Kits en hun kenmerken

Methode drie: komma en punt

De methode met komma’s en punten is erg ongecompliceerd. Je klikt op een item en je zou het groene raster eronder moeten zien. Van daaruit gebruikt u de komma (,) en punt (.) Toetsen om de rotatie te voltooien.

Methode vier: Sims 3 Camera en Alt-toets

Deze methode is het beste als u een item in een meer casual hoek wilt roteren. Het gebruik van de Sims 3 cameratruc is geweldig voor items die van nature scheef staan ​​in de echte wereld, en voegt een realistisch element toe aan je gameplay. Om gratis te roteren, zet je simpelweg de Sims 3 camera in de bovenhoek aan, houd je de Alt-toets ingedrukt en klik je met de linkermuisknop.

Wil je meer lezen Sims 4 gidsen? Kijk naar Zaden planten in Sims 4 in Pro-spelgidsen.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button