Spel

Minecraft ijzer, goud en koper zullen ruw erts laten vallen in de 1.17 Caves and Cliffs-update

Een van de oudste mechanica in Minecraft krijgt een grote verandering in de Caves and Cliffs Update. Wanneer je ijzer-, goud- en koperen aderen delft, zie je geen blokken meer vallen. In plaats daarvan zie je ruw erts op de grond ploffen!

Er is een reden voor deze belangrijke verandering, en het is logisch. Een nieuw blok heeft gebeld Deepslate zal zijn weg vinden naar Minecraft in versie 1.17. Dit blok bevindt zich diep onder de grond en zal net als steen aderen van ijzer, goud en koper hebben. De ontwikkelaars, in al hun wijsheid, besloten dat de meeste spelers geen Deepslate Iron Ore-blokken en Stone Iron Ore-blokken zouden willen hebben.

Om het probleem van een rommelige inventaris te voorkomen, besloten ze dat zowel de Stone-aderen als de Deepslate-aderen nu het ruwe erts van hun respectieve bronnen zouden laten vallen. Wat echter nog beter is, is dat deze ruwe minerale ertsen zullen worden beïnvloed door de Fortune-betovering

Verwant: Alle Minecraft-muziekschijven en hoe u ze kunt krijgen – Pro-spelgidsen

Dit betekent dat, vergelijkbaar met Diamond Ores, het delven van elke variant van ijzer-, koper- of gouderts met een houweel betoverd met fortuin, de hoeveelheid grondstoffen die je kunt krijgen, verhoogt.

Er zijn echter een paar dingen die niet veranderen. De ruwe ertsen (toepasselijk getiteld Ruw goud, ruw koper en ruw ijzer) zullen nog steeds in hun respectievelijke repen moeten worden gesmolten. Als je een houweel betoverd met Silk Touch gebruikt, zal elke ader in plaats daarvan ofwel ijzererts ofwel dieptelijn ijzererts laten vallen. Dit betekent dat deze blokken nog steeds verkrijgbaar zullen zijn, alleen niet door normale mijnbouw.

We zijn verheugd om een ​​meer logische vorm van mijnbouw te zien die onze verzameling bronnen zal vergroten!

Ik heb moeite om sommige te begrijpen Minecraft mechanicaBekijk onze handleidingen over hoe je een begraven schat kunt vinden en wat is het bereik van een baken?

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button