Nieuws

Nieuw lek suggereert dat Android 12 mogelijk een nieuw ontwerp voor widgets en meldingen bevat

San Francisco: Aangezien Google waarschijnlijk Android 12 zal onthullen tijdens de I / O 2021, duidt een nieuw lek erop dat Android 12 mogelijk enkele nieuwe functionele wijzigingen bevat, waaronder Google-widgets en animaties.

Volgens Jon Prosser van Front Page Tech is er om te beginnen een gloednieuwe muziekwidget in de meldingsbalk, naast nieuw ontworpen Wi-Fi- en Bluetooth-schakelaars.

Er is ook een nieuwe volumeschuifregelaar, opnieuw ontworpen meldingen, een nieuwe klokwidget en zelfs een nieuwe weerwidget.

Er zijn veel kleine wijzigingen, maar dit alles zorgt voor een meer samenhangende en uitnodigende Android-gebruikersinterface, meldden XDA-ontwikkelaars.

Presser suggereert dat de nieuwe Android 12-release sterk zal focussen op de introductie van een nieuwe gebruikersinterface.

Het toetsenbord, de app-pictogrammen en andere UI-elementen komen allemaal overeen om een ​​consistent ontwerp in het hele systeem te creëren.

Google I / O 2021 is virtueel en gratis te bezoeken en loopt van 18-20 mei. Het bevat keynotes voor consumenten en ontwikkelaars, gevolgd door technische sessies voor “productaankondigingen en het toepassen van nieuwe functies”.

Gebruikers zullen zich moeten registreren voor workshops die door een instructeur worden geleid en Q&A bevatten, terwijl Ask Me Anything (AMA) -sessies een “gelegenheid zijn om Google-productexperts vragen te stellen”.

Meetups – informele, open, gefaciliteerde forums gehost door Google waarmee bezoekers met elkaar in contact kunnen komen – vereisen ook registratie en reservering.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button