Spel

Nieuwe Genshin Impact-trailer pronkt met Eula in actie

Genshin Impact ontwikkelaar miHoYo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende personage Eula die het Cryo-afgestemde, claymore-zwaaiende personage in actie laat zien. Eula zal morgen, 18 mei, meedoen aan de populaire gratis te spelen videogame als onderdeel van een nieuwe personagebanner die ook de drop-rate verhogingen laat zien voor viersterrenpersonages “Blazing Riff” Xinyan (Pyro), “Juvenile Galant” Xingqiu (Hydro), en “Uncrowned Lord of the Ocean” Beidou (Electro).

Zoals typerend voor wanneer Genshin Impact voegt een nieuw 5-sterren personage toe, een verhaalzoektocht met betrekking tot Eula genaamd “Aphros Delos Chapter” zal ook beschikbaar komen. Spelers die geïnteresseerd zijn in het aangaan van de nieuwe verhaalmissie, moeten minimaal Avontuurrang 40 hebben en de Archon Quest “Prologue: Act III – Lied van de Draak en Vrijheid” hebben voltooid om dit te kunnen doen. De trailer voor Eula, die je hierboven kunt bekijken, toont enkele van Eula’s dansachtige bewegingen en bevat aan het einde ieders favoriete outrider, Amber.

Hier is hoe miHoYo Eula beschrijft in haar officiële biografie:

“Een rebelse afstammeling van de oude aristocratie die altijd op het slagveld is. Als geboren in de oude aristocratie, met de bloedlijn van zondaars, had Eula een unieke benadering van de wereld nodig om vreedzaam door de torenhoge muren van vooroordelen te navigeren. , weerhield dit haar er niet van de banden met haar clan te verbreken. Als de uitmuntende Spindrift Knight jaagt ze op de vijanden van Mondstadt in het wild om haar unieke ‘wraak’ te eisen. ”

Genshin Impact zelf is momenteel gratis beschikbaar om te spelen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, pc en mobiele apparaten. De videogame zal uiteindelijk ook uitkomen voor de Nintendo Switch. De update van versie 1.5, “Beneath the Light of Jadeite”, is nu beschikbaar en bevat nieuwe missies, systemen en personages. Vanaf nu bevat de nieuwste personagebanner het nieuwe op Pyro afgestemde personage Yanfei en verschillende andere eerder uitgebrachte personages. Je kunt hier al onze eerdere berichtgeving over de populaire gratis te spelen titel bekijken.

Ben je aan het spelen Genshin Impact‘s nieuwste versie? Ben je enthousiast dat Eula uitkomt in de populaire videogame? Laat het ons weten in de comments, of neem gerust contact met me op en bel me rechtstreeks op Twitter op @rollinbisschop om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button