Nieuws

Oppo Reno6 5G gelekte livebeelden onthullen ponsgatcamera, iPhone 12-achtige gebogen hoeken

Dit is niet de OPPO Reno6-serie. Afbeelding gebruikt voor weergave.

OPPO Reno 6-serie zou op 22 mei kunnen debuteren. Het bedrijf zal naar verwachting drie nieuwe smartphones lanceren. Deze omvatten de Reno6, 6 Pro en 6 Pro Plus. Belangrijke details van de drie apparaten zijn in het verleden al uitgelekt. De nieuwste ontwikkeling onthult het ontwerp van de vanille Reno 6. Live-beelden van de aankomende OPPO Reno-smartphone hebben gelekt online. De afbeeldingen laten zien dat het vanille-model de iPhone 12-achtige gebogen hoeken zal hebben. Het zijframe is mat afgewerkt en laat de antennelijnen zien. De antennelijnen bevestigen verder dat het apparaat een metalen frame zal hebben. Laten we de livebeelden, specificaties en andere details van OPPO Reno6 eens bekijken.

OPPO Reno6-livebeelden lekten online voorafgaand aan het lanceringsevenement van 22 mei

De OPPO Reno6-serie wordt waarschijnlijk op 22 mei in China gelanceerd. De livebeelden van het vanillemodel zijn online gelekt voorafgaand aan de officiële lancering.

Afbeeldingen geüpload op Weibo onthul het ontwerp en de weergavedetails van de aankomende OPPO-smartphone. Het heeft een ponsuitsparing in de linkerbovenhoek van het scherm. De telefoon heeft een plat scherm met minimale randen eromheen. De livebeelden laten ook zien dat het vanillemodel iPhone 12-achtige gebogen hoeken zal hebben. antenne lijnen. De antennelijnen op het matte zijframe bevestigen dat het apparaat een metalen frame zal hebben.

De specificaties van het apparaat zijn in het verleden gelekt. Hij werd op TENAA gespot met het modelnummer PEQM00. Het zal een scherm van 6,43 inch hebben. We kunnen verwachten dat het een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz of 120 Hz biedt.

Onder de motorkap zal de telefoon waarschijnlijk de onlangs gelanceerde MediaTek Dimensity 900 SoC bevatten. Het apparaat zal een 4200 mAh-batterij inpakken met ondersteuning voor snel opladen van 65 W. Het meet ongeveer 156,8 × 72,1 × 7,59 mm volgens de TENAA-lijsten. Ten slotte voert de telefoon Android 11 uit de doos uit. We kunnen verwachten dat het een laag ColorOS 11.1 uit de doos heeft.

Wat vind je van de aankomende OPPO-smartphone? Laat het ons weten in de reacties hieronder.


De algemene naamregel van het MySmartPrice-personeel voor nieuws, functies, vergelijkingen en recensies die zijn geschreven door bijdragende auteurs.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button