Spel

Pokemon presenteert naar verluidt volgende maand

Volgende maand wordt een Nintendo Direct-presentatie uitgezonden als onderdeel van de E3-viering van Nintendo, maar het lijkt erop dat begin juni ook een Pokemon Presents-video wordt uitgezonden. Het gerucht komt van @KeliosFR, en de video zal blijkbaar releasedata onthullen voor Pokemon verenigen zich net zoals Pokemon Briljant Diamant en glanzende parel. Gezien enkele van de belangrijkste Pokemon-releases die gepland staan ​​om volgend jaar uit te komen, lijkt een video die exclusief op de franchise is gericht, een goed idee. Natuurlijk moeten fans dit gerucht nog steeds met een korreltje zout nemen totdat The Pokemon Company een soort officiële aankondiging doet!

De Tweet van @KeliosFR is hieronder ingesloten.

Dit jaar markeert het 25-jarig jubileum van de Pokemon-franchise, en 2021 heeft daarom nogal wat inhoud voor fans om van te genieten. Vorige maand kwam de release van Nieuwe Pokemon Snap op Nintendo Switch, terwijl Pokemon verenigen zich en Briljant Diamant en glanzende parel zullen ergens dit jaar verschijnen. De Diamant en parel remakes zullen waarschijnlijk aankomen in dat release-venster van oktober / november dat zo vaak wordt gebruikt door Pokemon-spellen. Pokemon verenigen zich zou veel eerder kunnen zijn, maar er is geen officiële releasedatum aangekondigd.

Er zitten nog andere Pokemon-spellen in de pijplijn die ook in een Pokemon-cadeautje kunnen voorkomen! Rechercheur Pikachu 2 werd twee jaar geleden aangekondigd voor Nintendo Switch, maar sindsdien is er niets meer vertoond. Het is mogelijk dat de game stilletjes is geannuleerd, maar het is onmogelijk met zekerheid te zeggen. Er is ook Pokemon Legendes: Arceus. Aangekondigd naast Briljant Diamant en glanzende parel, ziet de nieuwe game er erg spannend uit. Het wordt echter pas begin 2022 uitgebracht, dus fans wachten misschien wat langer om erover te horen.

Nu juni nog maar een paar weken verwijderd is, zouden we op de een of andere manier snel nieuws moeten hebben over de plannen van The Pokemon Company. Hopelijk hebben fans van de franchise een aantal spannende dingen te zien, ongeacht waar ze worden tentoongesteld!

Denk je dat er volgende maand een Pokemon Presents-video komt? Welke games zou je graag willen zien tijdens de video? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button