Nieuws

U zult nooit de oprolbare telefoon van LG kunnen kopen, hier is waarom

LG kondigde vorige maand officieel zijn vertrek uit de smartphonebusiness aan. Vóór deze exit bereidde de Koreaanse smartphonemaker zich voor op de lancering van twee nieuwe handsets: de LG Rollable en de LG Velvet 2 Pro. Toen het merk echter aankondigde uit de smartphonebusiness te stappen, werd de lancering van deze twee handsets geannuleerd. Dat gezegd hebbende, het bedrijf was in ieder geval klaar met een paar LG Velvet 2 Pro en oprolbare telefoons. Nu een nieuw lek door de tipgever @FrontTron onthult dat LG enkele eenheden van de LG Velvet 2 Pro en de oprolbare telefoon aan zijn werknemers zal verkopen. Deze toestellen zullen niet op de markt te koop zijn en behalve de werknemers van LG zal niemand ze kunnen kopen. Laten we verderop meer details hierover bekijken:

LG zal 3000 LG Velvet 2 Pro-eenheden verkopen aan zijn werknemers

Het lek door tipgever @FrontTron onthult dat er ongeveer 3.000 eenheden voor het oprapen liggen voor de LG-medewerkers. Het apparaat zal verkrijgbaar zijn in glanzend zwart, glanzend beige en bimetaal brons. De prijs van de Velvet 2 Pro is vastgesteld op slechts $ 170 (Rs 12.445). Volgens het lek biedt LG 6 maanden after-sales service op de Velvet 2 Pro of zolang de onderdelen meegaan. Het apparaat krijgt geen nieuwe software-updates, merkt de tipgever op. Volgens de verslag doen van uit Korea heeft de LG Velvet 2 Pro een 6,5-inch AMOLED-scherm. De telefoon wordt aangedreven door de Snapdragon 888-chipset onder de motorkap.

Het apparaat wordt geleverd met 12 GB en 16 GB RAM, samen met 128 GB / 256 GB interne opslagopties. Qua beeldvorming is de handset uitgerust met een quad-camera-opstelling met een 64 MP primaire hoofdcamera. Het hele pakket wordt gevoed door een 4500 mAh-batterij. Hoewel de LG Velvet 2 Pro 3000-eenheden te koop zijn, is de exacte hoeveelheid en prijsinformatie van de LG Rollable-telefoon momenteel onbekend. Vanaf nu zijn de exacte timingdetails niet als zodanig beschikbaar wanneer deze apparaten te koop worden aangeboden aan de LG-medewerkers. Een ding om op te merken is dat deze twee telefoons niet beschikbaar zijn voor het grote publiek.

In een gerelateerd nieuwsbericht, na het verlaten van de smartphonebusiness, zagen we dat LG drie jaar software-updates beloofde voor zijn weinige handsets. LG vermeldde in het persbericht dat het drie OS-updates zou bieden voor zijn premium-telefoons die in 2019 en later zijn uitgebracht (G-serie, V-serie, VELVET, Wing). Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het twee OS-updates zal uitbrengen voor enkele van zijn 2020-modellen, zoals de LG Stylo- en K-serie.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button