Spel

xQc Reacties op valsspelen na QTCinderella geschoolde controverse

Valsspelen is vaak een populair onderwerp in gaming, maar soms is het moeilijk om te bewijzen of het is gebeurd. Twitch Streamer QTCinderella verscheen onlangs op Mizkif’s Geschoold, en sommigen beschuldigden haar ervan haar antwoorden te hebben gewijzigd op basis van wat kijkers in de chat posten. QTCinderella is toevallig aan het daten met streamer Ludwig Ahgren, die de beschuldigingen “gek” noemde. In een Gewoon een chatsessie, Felix “xQc” Lengyel besloot om in te gaan op de controverse. De streamer beweerde dat hij een gezamenlijke inspanning levert om elke mogelijkheid van valsspelen weg te nemen om soortgelijke beschuldigingen te vermijden, en chatten kan als een vorm van valsspelen worden beschouwd.

“Dit is mijn echte mening hierover”, zei xQc. “Dit is waarom, wanneer we beginnen met spelen Onder ons of andere games, wat dan ook – of welke games dan ook zoals deze. Daarom doe ik altijd mijn best om de monitor te sluiten. Waarom? Omdat ik geloof dat valsspelen zwart en wit is. Het is niet echt een grijs gebied, toch? Of je bedriegt of je bedriegt niet. Of je nu een beetje vals speelt met chat, of een beetje met emotes of dat je een game een beetje meta speelt … je bent er helemaal in [the] zwarte kerel. Dat is een beetje zoals het is. “

xQc was snel om te zeggen dat hij Ludwig of Mizkif niet probeert te vernietigen. Het is echter duidelijk dat de streamer een uitgesproken mening heeft over wat valsspelen inhoudt en wat er precies moet worden toegestaan. Het is vermeldenswaard dat de streamer in het verleden op dezelfde manier is beschuldigd van valsspelen. In november ontving xQc een tijdelijke ban van Twitch en Twitch Rivals toen hij betrapt werd op streamsniping tijdens GlitchCon. De streamer gaf toe het te hebben gedaan en beweerde dat hij ‘dacht dat het grappig zou zijn’. Hoewel het hem geen voordeel leek te geven, was het toch een duidelijke overtreding van de regels, en als gevolg daarvan moest hij het prijzengeld verbeuren.

Het is onmogelijk met zekerheid te zeggen of QTCinderella de commentaren in de stream daadwerkelijk gebruikte om een ​​voordeel te behalen. Hoe dan ook, ze zou kunnen overwegen om de volgende keer het advies van xQc op te volgen om beschuldigingen van ongepastheid te voorkomen.

Denk je dat QTCinderella vals speelde? Geschoold? Ben je het eens met de opmerkingen van xQc? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

[H/T: Dexerto]

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button